پژوهشکده آب

پژوهشکده آب شامل مقالات بسیاری در زمینه منابع آبی است، ما در این وب سایت قصد داریم تا روش های بهینه مصرف آب را با شما به اشتراک بگذاریم، در پژوهشکده آب سعی ما بر این است تا علاوه بر معرفی بهترین محصولات در این حوزه راه کاری جدید برای حفظ منابع آب بیایم. زیرا استفاده از دستگاه های تصفیه آب چه در مقیاس خانگی و چه صنعتی در گرو وجود آب است و بدون آب استفاده از این سیستم ها معنایی ندارد .

پژوهشکده آبمقالات مهم در این رابطه :

  • بحران آب و صرفه جویی در آن
  • منابع آبهای شهری و روستایی
  • در مورد آب چه می دانیم ؟
  • منشاء پیدایش آب بر روی کره زمین

پژوهشکده آب

در پژوهشکده آب و سایر مقالات مهم دیگر که سعی کرده ایم با شما به اشتراک بگذاریم ، مدیریت مصرف بهینه آب یکی از بزرگترین دغدغه های جهان امروز ماست به نحوی که سازمان ها و شرکت های خصوصی و دولتی بسیار در اقصی نقاط دنیا مشغول بررسی و تحقیق در این حوزه می باشند زیرا همینطور که در مقالات قبلی به آن اشاره کردیم زندگی انسان وابسته به این آب می باشد . البته مقصود ما بیشتر آب شیرین است زیرا مقدار این آب رو به اتمام است و برای شیرین سازی آب شور دریا می‌بایست هزینه های بسیار پرداخت کنیم .

بحران آب و صرفه جویی

بحران آب امروز وجود دارد. آب شیرین در کره زمین بسیار محدود است و نیازهای جامعه بشر امروزی را برطرف نمی کند، این بحران ممکن است به واسطه ی نبود مدیریت کافی در این زمینه باشد که باعث می‌شود تا میلیاردها نفر در زمین با مشکلات ناشی از کم آبی مواجه شوند. با وضعیت فعلی امروز، اقدامات اصلاحی هنوز هم میتواند برای رفع این مشکل انجام شود و از بدتر شدن بحران آب جلوگیری بعمل آید. با افزایش سطح آگاهی مصرف کنندگان و مشترکین آب، منابع آب شیرین را می توان مدیریت کرد.

صرفه جویی در منابع آب 

بیشتر مصرف آب شیرین در صنایع کشاورزی صورت میگیرد، صرفه جویی در مصرف آب زمانی مهم می‌شود که منابع آب رو به کاهش بروند و تا زمانیکه مردم با کمبود آب مواجه نشوند احساس خطر نخواهند کرد. تغییر در شیوه زندگی شهرنشینی و شیوه زندگی رابطه مستقیمی با کاهش مصرف آب دارد. در صنعت کشاورزی برای بدست آوردن 1 کیلو سیب زمینی تقریبا 100 لیتر آب شیرین مصرف می شود و برای تولید 1 کیلو گوشت آب به 13000 لیتر آب مورد نیاز است.

با افزایش جمعیت و عدم مدیریت صحیح رشد جمعیت در کشورهای توسعه نیافته و یا درحال توسعه و بی توجهی به منابع آب این مشکل چندین برابر خواهد شد. گسترش و افزایش صنعت کشاورزی برای تولید گوشت و شیر بیشتر نیاز به آب شیرین بیشتر و بیشتر دارد و با رونق کشاورزی و تشویق کشاورزان به کاشت و تولید محصولات کشاورزی این نیاز چندین و چندین برابر خواهد شد. دسترسی نامحدود به آب سالم در بسیاری از نقاط جهان انجام می‌شود, اما کمبود آب یک نگرانی بالقوه بزرگ در سراسر جهان است.

آب برای زندگی ضروری است

استفاده بیش از حد، افزایش تقاضا، آلودگی، مدیریت ضعیف، فقدان زیرساخت و تغییرات در الگوهای آب و هوایی به علت گرم شدن جهانی هوای کره زمین، عوامل استرس زا کلیدی هستند که بر موجود بودن آب شیرین تاثیر می‌گذارند. بسیاری از شهرهای بزرگ در سراسر جهان در معرض خطر بحران آب قرار دارند و پیش‌بینی می‌شود که کمبود آب در اکثر کشورها در دهه‌های آتی افزایش یابد. بحران آب، ثبات منطقه‌ای را تهدید کرده و امکان مهاجرت اجباری را افزایش می‌دهد. علاوه بر این، مساله در دسترس بودن آب تنها یک مشکل انسانی نیست – مطالبات ما در مورد دریاچه‌ها، رودخانه‌ها و نهرها می‌تواند به طور چشمگیری به اکوسیستم‌ها و فرآیندهای طبیعی که نیازمند آب هستند آسیب برساند .

مساله کمیابی آب در جهان رو به افزایش است. خواسته‌های ناپایدار و رو به رشد در منابع آب شیرین ما بر سفره‌های آب زیرزمینی و آب‌های سطحی در بسیاری از مکان‌ها, آسیب رساندن به اکوسیستم‌ها و تهدید رشد اقتصادی آینده تاثیر گذاشته‌اند. بحران آب منطقه‌ای که اغلب با خشکسالی شروع می‌شود می‌تواند منجر به قحطی, مهاجرت اجباری و سایر موارد اضطراری انسانی شود.

منابع آب

تهدیدهای متعددی در مورد منابع آبی وجود دارد. مطالبات انسان اغلب از سطوح مصرف آب پایدار فراتر می‌رود و آلودگی های تولید شده توسط انسان به سیستم‌های آبی آسیب می‌رساند و آب را برای استفاده آلوده می‌سازد. علاوه بر این، گرم شدن جهانی هوای کره زمین، احتمال وقوع حوادث آب و هوایی شدید از جمله خشکسالی و گرمای بیش از حد را افزایش می‌دهد و انتظار می‌رود عوامل استرس زا اضافی بر روی دسترسی آب و توزیع جهانی تاثیر گذار باشد.

یکی از بهترین راه‌های پرداختن به کمبود آب، حفظ آب و درمان آن به عنوان چیزی واقعا ً ارزشمند است. علاوه بر آن ، تعدادی از راه‌حل‌های فنی ، اکولوژیکی و اقتصادی وجود دارند که با اطمینان می‌توانند از دسترسی کافی به آب سالم برای انسان‌ها و سیستم‌های طبیعی کمک کنند.

آلودگی آب, رهاسازی مواد و زباله های صنعتی به آب‌های زیرزمینی یا به دریاچه‌ها, رودخانه‌ها, رودخانه‌ها , مسیل ها و اقیانوس‌ها تا نقطه‌ای که مواد با آب و با کارکرد طبیعی اکوسیستم‌ها تداخل دارند باعث آلوده شدن محیط زیست و آبها می‌شود. علاوه بر انتشار مواد آلوده صنعتی, مانند مواد شیمیایی و میکرو ارگانیسم‌ها, آلودگی آب نیز ممکن است شامل آزاد شدن انرژی به شکل رادیو و یا گرما باشد.