مدفوع برگر نامی است که ممکن شما را کمی متعجب و یا شاید برایتان مشمئزکننده باشد. در ژاپن به تازگی این غذا طراحیشده است. درواقع این ابتکار به خاطر معضلات شهری کشور ژاپن صورت گرفت. زباله و نخالههای کشور ژاپن بسیار زیاد است، لذا مسئولان از پژوهشگران خواستند تا راهی برای حل این مشکل بیندیشند. دانشمندان معتقدند که مدفوع انسان حاوی باکتریهایی هستند که حاوی پروتئین میباشد. این برگر درواقع نوعی گوشت مصنوعی است. پژوهشگران در شهر توکیو ژاپن در طی فرآیندی توانستند این باکتریهای مفید از مدفوع جدا کنند. در این مقاله ما قصد داریم تا شما را بیشتر با مدفوع برگر آشنا کنیم.
معرفی مدفوع برگر:
مدفوع برگر با سایر همبرگرهای موجود در بازار بسیار متفاوت است. این برگر به خاطر جدا شدن از مدفوع انسان رنگی متفاوت دارد. کارشناسان تغذیه با اضافه کردن رنگ خوراکی و کمی سویا سعی کردند تا ظاهری جذاب و طعمی مناسب برای آن ایجاد کنند. با این اتفاق مشتریان بیشتری تمایل به امتحان کردن این برگر را دارند.
طبعاً برای ارائه محصول جدید به بازار باید آزمایشها لازم صورت گیرد. در آزمایشی، به گروهی همبرگر معمولی و عدهای دیگر هم مدفوع برگر دادند و در مورد طعم آنها سؤال پرسیدند. گروهی که این غذا را تست کرده بودند، اذعان کردند که مزه این برگر بسیار شبیه به همبرگر معمولی است و بسیار خوشمزه است. هنوز این ابداع جدید کشور ژاپن راه طولانی را دارد تا مورد اقبال همگان قرار گیرد.
خصوصیات:
دانشمندان کشور ژاپن معتقدند که مدفوع برگر، یک همبرگر منحصربهفرد است. آنها میگویند که در مدفوع انسان نوعی از مکملهای غذایی وجود دارد که میتواند از بسیاری از مشکلات تغذیهای جلوگیری نماید. این برگر حاوی موادی مانند پروتئین، لیپید، کربوهیدرات و مواد معدنی است. بیشترین حجم این همبرگر ساخته کشور ژاپن را کربوهیدرات و پروتئین تشکیل میدهند که همین موضوع نشاندهنده کیفیت این همبرگر میباشد.
مواد معدنی این همبرگر حدود 9 درصد است. نکته جالبتوجه در مورد این برگر این است که چربی آن بسیار اندک یعنی چیزی حدود 3 درصد میباشد. نظرات آزمودنیها در آزمایش اخیر در مورد این برگر بهاینترتیب بود که آنها طعم و مزه این همبرگر را به مزه گوشت گاو شبیه میدانستند. آزمودنیها طعم این غذا را علیرغم ریشه نامعلوم آن به گوشتهای گاو، گوساله و گوسفند ترجیح میدادند. دانشمندان کشور ژاپن معتقدند که مدفوع برگر نوعی دوستدار و حافظ محیط زیست است. جای بسی تعجب است که با وجود بوی نامطبوع این غذا، افرادی وجود دارند که آن دوست دارند. مصرفکنندگان این همبرگر میگویند که بعد از مصرف مدفوع برگر، معده و روند گوارشی آنها دچار اختلال میشود.
فلسفه ابداع:
ابداعکننده مدفوع برگر “میتسویوکی ایدکا” نام دارد. وی تابهحال در مورد این برگر با هیچ رسانه مطرحی مصاحبه نکرده است. وی عضو رسمی سازمان یونسکو میباشد. ایدکا، مهندس محیط زیست است. میگویند او برای کمک به فضای سبز و کره زمین این همبرگر را اختراع کرده است. ایدکا در حال انجام آزمایشها دیگری برای مدفوع انسان میباشد تا بتواند از آن محصولات غذایی مفیدتر و جدیدتری تولید کند. او در تلاش است تا جامعه جهانی و مردم کشور ژاپن را متوجه فواید این محصولات کند.
شما اگر علاقهمند به دسترسی اطلاعات بیشتر در مدفوع برگر هستید میتوانید به فیلمهایی که در یوتیوب بارگذاری شدهاند، سری بزنید. این فیلم در آزمایشگاه شخصی ایدکا ضبطشده است و درواقع آزمایشها وی بر روی مدفوع انسان را به مدت دو دقیقه نشان میدهد. این اطلاعات در مورد مدفوع شاید برای کارشناسان صنایع غذایی و بهداشت جالبتوجه باشد. او معتقد است که این همبرگر را میتوان در وعده اصلی مانند شام سرو و مصرف کرد.
شرایط نگهداری:
شرایط نگهداری زیاد سخت نیست. شما کافی است تا آن را بستهبندی و مانند گوشت معمولی در یخچال و یا فریزر نگهداری کنید. روی بستهبندی این همبرگر، پرچم ژاپن حکشده است. مسئولان کشور ژاپن معتقدند که با فراگیر شدن و تبلیغ گسترده مدفوع برگر میتوان از بحران جهانی غذا در سالهای آینده به میزان قابل توجهی جلوگیری کرد.
پیشبینی میشود که انسانها در آینده از فقر پروتئین در بدن خویش رنج ببرند. لذا با توجه به توضیحات این همبرگر میتواند گزینهی مناسب خوبی برای جایگزینی با گوشت معمولی باشد. البته در این زمینه کشور ژاپن شروع به تبلیغات مؤثر کرده است تا بتواند ملتهای دیگر به خریداری این محصول ترغیب کند.
قیمت:
به نظر اکثریت مردم، قیمت گوشت مدفوع برگر که در حقیقت یک گوشت مصنوعی میباشد، باید کمتر از همبرگر معمولی باشد. البته هر محصول جدیدی که به بازار جهانی ارائه میشود قیمت زیادی دارد. درواقع برای این غذا باید دو برابر گوشت معمولی بپردازید. این ما به تفاوت این قیمت چیزی حدود ده برابر میباشد. کارشناسان تغذیه امید دارند که در آینده قیمت این محصول ساخت کشور ژاپن بهطور قابل توجهی کاهش یابد.
ایدکا معتقد است که اگر مدفوع برگر بتواند نشان سیب سلامت را دریافت کند و همزمان هم برای حساسیتزدایی مردم برنامههای تشویقی اجرا شود، بهتدریج علاقه به مصرف این همبرگر در آنها ایجاد میشود. درواقع از این طریق ژاپن به یکی از قدرتهای جهان در زمینه صنایع غذایی تبدیل میشود.
درمجموع میتوان گفت که مدفوع برگر محصولی جدید و متفاوت از کشور ژاپن است. این همبرگر درواقع برای حل مشکلات زیستمحیطی کشور ژاپن توسط یک دانشمند و کارشناس تغذیه ابداع شد. طعم و مزه آن به گفته مصرفکنندگان شبیه گوشت معمولی است. رنگ آن به خاطر ترکیباتی نظیر رنگ خوراکی و سویا به قرمز متمایل است. دانشمندان امیدوار هستند تا مدفوع برگر بتواند بحران جهانی غذا را در آینده حل کند.
بدون دیدگاه